Selvangivelse

Selvangivelse

Rådgivning til selskabsselvangivelse

Udarbejdelse af selvangivelse for din virksomhed kan hurtigt blive en uoverskuelige og tidskrævende affære, grundet de mange krav for en fyldestgørende selvangivelse.

Ved at vælge en erfaren revisor som DG Revision, er du sikret at selvangivelsen bliver indberettet korrekt, og du derved undgår eventuelle skattetillæg.

Vi har gennem vores mangeårige erfaring, serviceret en bred vifte af virksomheder, af forskellige størrelser og branchekategori. Vi tilbyder revisionsløsninger i høj kvalitet til gennemsigtige priser, som frigiver dig for administrativt besvær.

dalshad revisor ikon

Er du interesseret i at høre mere?

Udfyld formularen her, så kontakter jeg dig inden for de næste 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Ærlig og tryghedsskabende revision

Vi går op i at opretholde en ærlig og personlig kundedialog, da de bedste resultater altid skabes i samarbejde med dig. Sammen skaber vi både overblik, konsolidering og vækst. Struktur og strategi er vigtige forudsætninger, og også her er vi en ekstremt stærk partner. Vi arbejder naturligvis med de gældende standarder, der gør, at skattemyndighederne ikke er i tvivl om et eneste komma i vores materiale.

Vi tilbyder ikke standardiserede pakkeløsninger, men derimod skræddersyede løsninger, som er specielt tilpasset den enkelte kunde. For os er ingen virksomheder nemlig ens, hvorfor de unikke, økonomiske behov ofte kan variere. Vi er dog altid behjælpelige med en samlet løsning, som gælder både selvangivelse samt årsrapport. Hos DG Revision møder du ikke bare en levende regnemaskine. Vi er mennesker, og vi forstår dig og din virksomhed.

Kontakt DG Revision

Vi står hos DG Revision altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed med selvangivelse, såvel som andre revisionsopgaver. Du er velkommen til at kontakte os, og høre mere ind til nøjagtig hvad vi kan gøre for din forretning. Det er med garanti en beslutning du ikke fortryder.

Udfyld vores kontaktformular her på siden, og få svar inden for maksimalt 24 timer. Vi kan også kontaktes både telefonisk og via mail, på henholdsvis 40 21 79 40 og info@dgrevision.dk. Vi ser frem til at imødekomme din eventuelle spørgsmål, og tilføje værdi til din virksomhed.