Bogføring med styr på dokumentation og bilag

Få tryghed og overblik over din virksomheds økonomi

Ved at udlicitere din bogføring til DG Revision kan vi garantere, at der altid er styr på dokumentationen bag hvert nøgletal og bilag i din virksomheds regnskaber. Som din personlige og autoriserede bogholder og revisor hjælper vi nemlig dig som virksomhedsejer med en øget ro og tryghed, mens vi også frigiver dig mere tid til at bruge dine kræfter på værdiskabende arbejde i din forretning.

Vi holder selv til i området omkring Hvidovre, Rødovre, Valby og Glostrup, men ved at investere i moderne digitale værktøjer, kan vi hjælpe med bogføring for virksomheder i hele Danmark. Vi bistår med professionel rådgivning og budgettering samt løbende opfølgning, så du kan realisere dine økonomiske målsætninger. Og vi sikrer naturligvis, at alle dine regnskaber lever op til de gældende krav og love på området.

Din professionelle sparringspartner til bogføring

Ved at overlade dit bogholderi i vores varetægt, sørger vi for at bogføre alle dine betalinger og bilag på en overskuelig og struktureret vis. Vi benytter os af et transparent økonomisystem, så du altid selv kan følge med i din virksomheds aktiviteter og udvikling. Hvis du ønsker rådgivning i forhold til potentielle områder, der kan optimeres og effektiviseres, er vi også til rådighed.

For os er du ikke blot endnu en kunde, der skal have en standardiseret løsning til bogføring. Vi er nemlig din personlige, økonomiske sparringspartner, og vi er derfor altid klar til at gå lidt længere for dig, så vi kan vinde din fulde tillid og tilfredshed samt fjerne dine administrative og økonomiske hovedpiner.

Kontakt os og overlad dine regnskaber til os

Hvis du kunne tænke dig at frigøre dig selv fra indviklede regnskaber og tidskrævende arbejdsopgaver, der ligger uden for dit interessefelt, så overlad trygt din bogføring her hos os. Vi varetager med glæde dine økonomiske og administrative opgaver for dig. Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har mange års erfaring og kan helt sikkert hjælpe dig videre.

Indtast dine oplysninger i formularen og vi vil vende retur hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DG Revision er et klassisk revisionsfirma beliggende i Hvidovre. DG Revision bliver drevet udelukkende af Dalshad Maaruf. Dalshad har stor erfaring med andre tidligere opgaver inden for revision - store som små.

Kontakt os

Dg Revision

71 92 01 97

info@dgrevision.dk

Industriholmen 80 1.

2650 Hvidovre

Se rutevejledning

CVR-nummer: 20406399