Resultat­opgørelse

Resultat­opgørelse

Grundig hjælp til resultatopgørelse

Hos DG Revision, hjælper vi med at udarbejde den samlede rapport, som giver et komplet overblik over din virksomheds indtægter og udgifter, for regnskabsåret.

Dette giver dig som virksomhedsejer et klart billede af din forretnings overskud, hvor mange penge virksomheden mistede eller tjente i denne periode.

Vi har som autoriseret revisor gennem mange år, styr på alle de gældende krav for udarbejdelse af resultatopgørelsen i henhold til den danske lovgivning. Vores fornemmeste opgave er, at sikre din tilfredshed, hvilket vi opnår gennem et tæt samarbejde, transparente priser, samt indgående branchekendskab.

dalshad revisor ikon

Er du interesseret i at høre mere?

Udfyld formularen her, så kontakter jeg dig inden for de næste 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Samarbejde og dialog i fokus

Selv om det kan virke som en selvfølge, er det vigtigt for virksomheder af enhver størrelse, at have komplet overblik over deres økonomi i en given regnskabsperiode. Med tilføjelsen af skat, aktiver, gæld og investeringer bliver det, der synes at være en simpel opgave, pludselig mere kompliceret.

Med os som samarbejdspartner, er du garanteret en fuldstændig resultatopgørelse hver eneste regnskabsår, som spare dig både tid og bekymringer. Vi hjælper virksomheder i mange forskellige brancher, samt områder, med deres revisionsbehov, og kan med garanti skræddersy en løsning tilpasset til din forretning.

Ring nu eller bliv kontaktet indenfor 24 timer

Har du brug for hjælp til resultatopgørelsen eller andre regnskabsopgaver? Du er altid velkommen til at kontakte os, så giver vi dig glædeligt et uforpligtende tilbud, som er tilpasset nøjagtig til din virksomheds behov.

Vi er altid til at få fat på, på telefon 40 21 79 40 eller ved at sende en e-mail til info@dgrevision.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage på din forespørgsel efter maksimalt 24 timer. Vi ser frem til at hjælpe dig, til komplet overblik over din virksomheds økonomi.