Løn

Lønadministration fra autoriseret revisor

Ønsker du at frigøre tid til din kerneforretning, og samtidig være sikret at der er styr på lønudbetalingen?

Hos DG Revision hjælper vi alle typer virksomheder med lønadministration, lønbogholderi og lønbehandling. Hermed undgår du at lade løn, økonomi og tilhørende IT problemer blive en stressfaktor.

Som din virksomheds outsourcede lønafdeling, håndterer vi lønadministrationen for jeres ansatte, sørger for udbetaling af løn, afregning af A- skat, feriepenge osv. Dette er både med til at gøre din virksomhed mindre sårbar over for organisationsændringer, sygdom og fravær, samt med til at frigive tid, til at fokusere på det, der skaber værdi for din virksomhed.

dalshad revisor ikon

Er du interesseret i at høre mere?

Udfyld formularen her, så kontakter jeg dig inden for de næste 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Samarbejde og dialog i fokus

Med os som personlig revisor, er korrekt lønhåndtering en selvfølge. Med integrationen af automatiserede systemer og processer, gør vi udbetalingen af løn så overskueligt og nemt for dig som muligt. Vi sikrer naturligvis at alle lønninger udbetales til tiden, samt at personfølsomme data beskyttes.

Revision er en tillidssag, hvorfor vi sætter en ære i at indfrie vores kunders forventninger til deres løn- og økonomistyring. Vi sørger for korrekt dokumentation og udførsel, som er essentiel for at give dig som arbejdsgiver, det fulde overblik over dine lønudbetalinger. Vores fornemmeste opgave er at frigøre tid for dig, samt lindre administrative hovedpiner.

Få styr på din lønudbetaling i dag

Frigør mere af din tid, og slip for administrativt besvær, med os som samarbejdspartner. Med høje kompetenceniveau, samt moderne lønsystemer, sørger vi for at varetage alt vedrørende lønsedler, herunder betaling for både A-skat, feriepenge, AM bidrag mv.

Du er velkommen til at ringe på telefon 40 21 79 40 eller skrive en e-mail på info@dgrevision.dk, for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed. Alternativt kan du benytte kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage med svar på din forespørgsel inden for 24 timer.