Budgettering

Budgettering

Hjælp til din virksomheds budgetter

Budgettet er et vigtigt økonomisk styringsredskab at navigere efter som virksomhedsejer, da det typisk er her man lægger planen for det kommende år.

Udarbejdelse af et budget kan være en kompleks affære, da det effektivt skal samle økonomi og strategi, og dermed bygge bro mellem virksomhedens målsætninger, samt de daglige operationelle beslutninger.

Det at arbejde med budgettet, bør derfor ses som en prioritet. Det er derfor også en fordel at få en autoriseret revisor til at bistå med kompetent rådgivning, når budgettet skal udarbejdes. Hos DG Revision arbejder vi både med økonomistyring og ledelsesrapportering, ud fra dit bogføringsmateriale, og sammensætter herudfra et skræddersyet budget.

dalshad revisor ikon

Er du interesseret i at høre mere?

Udfyld formularen her, så kontakter jeg dig inden for de næste 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Vi er altid på forkant med budgettet

Vi tror på den grundige og ærlige dialog er vejen frem til det bedste resultat, hvorfor vi gør en dyd ud af at få et indgående kendskab til netop din virksomhed. Ud over at optimere din virksomheds fremtidige budget, ser vi det som en vigtig del af vores arbejde at skabe overblik over ressourcer og muligheder, der udvikler din forretning.

Vi ønsker at relationen til vores kunder skal udvikle sig til langvarige partnerskaber, hvorfor kvaliteten af vores arbejde altid er i top. Vores varemærke er kvalitet, tryghed og gennemsigtighed, og vi holder os altid opdateret på gældende lovgivning og forskrifter.

Få hjælp fra os i dag

Skal du bruge hjælp til etablering eller revision af din virksomheds budget? Hvad end det gælder driftsbudgetter, etableringsbudgetter eller likviditetskalkule, kan vi med vores mangeårige erfaring, altid være behjælpelige med din virksomheds behov.

Benyt vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage med svar på din forespørgsel inden for 24 timer. Du er også velkommen til at ringe på telefon 40 21 79 40 eller skrive en e-mail på info@dgrevision.dk, for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning på bedste vis.