Bogføring

Bogføring

Få tryghed og overblik over din virksomheds økonomi

Bogholderiet er ikke kun tal til glæde for SKAT.

Når du vælger at udlicitere din bogføring til en autoriseret bogholder, er du garanteret at der er styr på dokumentation af hvert et nøgletal og bilag. Dette giver dig som virksomhedsejer øget ro, tryghed, samt tid til at bruge dine kræfter der hvor det skaber værdi – nemlig på din forretning.

Hos DG Revision kan vi bistå med professionel rådgivning, om den videre opfølgning på det realiserede resultat, samt budget for din virksomhed. Når du overlader bøgerne til os er du sikret, at alle gældende lovkrav og regler bliver overholdt. Vi hjælper desuden med at udpege væsentlige nøgletal, som er vigtige for at vurdere din virksomheds udvikling.

dalshad revisor ikon

Er du interesseret i at høre mere?

Udfyld formularen her, så kontakter jeg dig inden for de næste 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Vi er din professionelle sparringspartner

Som din bogholder, sørger vi for at bogføre dine betalinger og bilag på overskuelige vis. Vi benytter et økonomisystem, således at du altid selv kan følge virksomhedens aktivitet og udvikling. Vi står også altid til rådighed med grundig rådgivning, omkring hvordan du kan effektivisere din virksomheds økonomi.

Vi ønsker at være mere end bare et standard bogholderi, og i højere grad fungere som vores kunders personlige, økonomiske sparringspartner. Vi er altid villige til at gå lidt ekstra for at opnå din fulde tilfredshed, samt at fjerne så mange administrative hovedpiner som muligt.

Kontakt din personlige revisor

Vi har mange års erfaring med bogholderi og bogføring, hvorfor vi med glæde varetager disse opgaver for din virksomhed. Du får via DG Revision muligheden for at have en tæt, økonomisk sparringspartner, med din virksomheds sundhed for øje.

Kontakt os gerne på telefon 40 21 79 40 eller e-mail info@dgrevision.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig som din lokale revisor. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage indenfor 24 timer.