Årsregnskab

Årsregnskab

Få hjælp til virksomhedens lovpligtige årsregnskab

Er slutningen af regnskabsåret, ensbetydende med svedige håndflader og angst for det kommende regnskabsarbejde for dig?

Et årsregnskab har til formål at give dig som virksomhedsejer, et samlet overblik over den økonomiske status, over- eller underskud samt fordelingen af omkostninger i din forretning. Det er dog langt fra alle virksomhedsejere der har hverken lysten eller kompetencerne til at udarbejde, hvorfor man med fordel kan uddelegere opgaven til en kompetent revisor.

Hos DG Revision kan vi hjælpe dig med at udarbejde din virksomheds finansielle regnskaber, uanset hvilke regler der er gældende for netop din selskabsform. Som kunde hos os er du garanteret et komplet årsregnskab, som lever op til alle gældende krav og standarder, i henhold til årsregnskabsloven forskrifter.

dalshad revisor ikon

Er du interesseret i at høre mere?

Udfyld formularen her, så kontakter jeg dig inden for de næste 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Grundig revision som betaler sig

Som statsautoriseret revisionsselskab, ser vi det som vores fornemmeste opgave at tilbyde faglig rådgivning, med udgangspunkt i din virksomheds unikke situation. Som kunde hos DG Revision sikrer vi, at alle frister og krav bliver overholdt, og sørger for at holde dig opdateret på, hvornår du som virksomhedsejer, har pligter overfor det offentlige.

Opstilling og revision af årsregnskabet, er opgaver der bør varetages af en sagkyndig, da det er en vigtig post at have styr på som professionel virksomhed. Vi tilbyder at alt fra gennemgang af bogføringsmateriale, afstemninger, tilretninger og selve opstillingen årsregnskabet, så du kan bruge din tid der hvor det giver mening.

Kontakt dit lokale revisionsfirma

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du med fordel kunne have brug for assistance til udarbejdelse og revision af din virksomheds årsregnskab. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på revision af årsregnskab eller udarbejdelse af en samlet årsrapport udført af en statsautoriseret eller registreret revisor med stor indsigt i netop din selskabstype.

Kontakt os i dag på telefon 40 21 79 40 eller via e-mail info@dgrevision.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også vælge at benytte vores kontaktformular her på siden. Vi vender tilbage på alle forespørgsler efter maksimalt 24 timer.